Elite du Cheval ♛

 

 

 

 

 

447nika.png

Üzeneted a szerkitől: 
* Kérlek pótold az avatar képed
* Mindegyik lovadhoz kiválaszthatsz egy-egy felszerelést a lovas boltból az Elite-n, hogy a megfelelő felszereléssel indulhassanak a versenyeken!

 
 
Kedves Látógató! Az itt nevelt lovak bár csak virtuálisan képezik a mi tulajdonunkat a képek eltulajdonítása következményekkel jár! Mindegyik lovunk szerepel a nyilvántartásban! 
261av.png
  Istálló tulajdonosa: Nika
♦ Aktív lovak: 1 
♦ Pihenő lovak: 0 
Elite pénzügy  Az Elite lovasai minden hónapban kapnak 50.000 lbp pénz.
Ezen felül mindegyik verseny nevezés 200.000 lbp jutalmat érvényesít! (Ez csak akkor érvényes ha havonta legalább egy versenyen szerepelnek a lovaid!)
Havi elite lbp 50.000 lbp
              09. /
Verseny  jutalom                                       
Blockbuster 0 lbp
  0 lbp
                     09. /

814kis.png

Elite du Cheval


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu