Elite du Cheval ♛

 

 

 

 

332alice.png

Üzeneted a szerkitől: 
* Kérlek pótold az avatar képed
* Mindegyik lovadhoz kiválaszthatsz egy-egy felszerelést a lovas boltból az Elite-n, hogy a megfelelő felszereléssel indulhassanak a versenyeken!
 
Kedves Látógató! Az itt nevelt lovak bár csak virtuálisan képezik a mi tulajdonunkat a képek eltulajdonítása következményekkel jár! Mindegyik lovunk szerepel a nyilvántartásban! 
 
261av.png
 
  Istálló tulajdonosa: Alice
♦ Aktív lovak: 2 
♦ Pihenő lovak: 0 

 
Elite pénzügy Az Elite lovasai minden hónapban kapnak 50.000 lbp pénz.
Ezen felül mindegyik verseny nevezés 200.000 lbp jutalmat érvényesít! (Ez csak akkor érvényes ha havonta legalább egy versenyen szerepelnek a lovaid!)
Havi elite lbp 50.000 lbp
  09. /
Verseny jutalom  
Fairy Bridge 0 lbp
Miss Comet 0 lbp
  09. /

814kis.png

Elite du Cheval


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!